Voor verder gebruik van deze website geeft u toestemming cookies te benutten ---OK--- ---Info---

Rekenoefeningen

  Rekenen oefenen Rekenen oefenen met rekenoefeningen: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen,
delen, machtsverheffen, worteltrekken. Alle bewerkingen, op elk niveau.
Auch auf Deutsch: Einmaleins!

Nog meer tafels leren

Vul zelf in welke tafel van vermenigvuldiging je wilt oefenen en klik op 'Beginnen'.
 

Je kunt hier alle Tafels van Vermenigvuldiging oefenen. Je vult zelf in welke tafel van vermenigvuldiging je wilt maken. Je maakt steeds nieuwe oefeningen. Net zo lang tot je het foutloos kunt. Je kunt steeds opnieuw kiezen welke tafel je wilt oefenen. Het is belangrijk om goed te leren rekenen.
Als je wilt kun je de tafels van vermeningvuldiging bekijken. Of direct tafels leren

Tafels oefenen is een onderdeel van de website gratis online reken oefeningen. Hier kun je je rekenvaardigheid oefenen zoveel je wilt. Alle onderdelen van het rekenen komen hier aan bod. De website wordt voortdurend uitgebreid.

Bij het oefenen van de tafels van vermenigvuldiging kun je hier zelf kiezen welke tafel je wilt oefenen. Je kunt de oefeningen zo vaak maken als je wilt. Je kunt kiezen uit de tafels van 1 tot en met 20!!

Rekenen is een van de basisvaardigheden. Je kunt op www.rekenlessen.nl leren optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. De belangrijkste zaken die je aan het eind van de basisschool op reken gebied moet kennen en kunnen vind je hier. Je kunt hier eenvoudig je rekenvaardigheid oefenen.

Deze oefeningen zijn geschikt voor leerlingen van de basisschool en ook voor leerkrachten die hun rekenvaardigheid willen trainen.