Voor verder gebruik van deze website geeft u toestemming cookies te benutten ---OK--- ---Info---

Rekenoefeningen

  Rekenen oefenen Rekenen oefenen met rekenoefeningen: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen,
delen, machtsverheffen, worteltrekken. Alle bewerkingen, op elk niveau.
Auch auf Deutsch: Einmaleins!

Tafels oefenen is Tafels leren

tafel van 1tafel van 2tafel van 3tafel van 4tafel van 5tafel van 6tafel van 7tafel van 8tafel van 9tafel van 10
tafel van 11tafel van 12tafel van 13tafel van 14tafel van 15tafel van 16tafel van 17tafel van 18tafel van 19tafel van 20
Kies een tafel om te leren en te oefenen!
Wil je nog hoger? Kies zelf een tafel van vermenigvuldiging uit en ga nog meer tafels leren!
 

Je kunt hier alle tafels oefenen die je wilt. Tafels oefenen is tafels leren. Uit de tafels van één tot en met twintig maak je steeds nieuwe oefeningen. Net zo lang tot je alle tafels geleerd hebt en de tafels foutloos kunt maken.

Tafels leren is de basis van het leren vermenigvuldigen.

Je kunt steeds opnieuw kiezen welke tafel je wilt oefenen.

Als je wilt kun je zelf kiezen welke tafels van vermeningvuldiging je wilt leren.

Om de tafels te leren kun je ook het overzicht van alle tafels gebruiken. Of direct beginnen met tafels leren

Tafels oefenen is een onderdeel van de website gratis online reken oefeningen. Hier kun je je rekenvaardigheid oefenen zoveel je wilt. Alle onderdelen van het rekenen komen hier aan bod. De website wordt voortdurend uitgebreid.

Bij het leren van de tafels van vermenigvuldiging kun je hier zelf kiezen welke tafel je wilt oefenen. Je kunt de oefeningen zo vaak maken als je wilt. Je kunt kiezen uit de tafels van 1 tot en met 20!! Je kunt ook een nog hogere tafel kiezen om te leren. Na het optellen en het aftrekken is het vermenigvuldigen aan de beurt. Vermenigvuldigen begint met het leren van de tafels. Het is goed de tafels helemaal uit je hoofd te leren. Dat kan door veel met de tafels te oefenen.

Rekenen is een van de basisvaardigheden. Je kunt op www.rekenlessen.nl leren optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. De belangrijkste zaken die je aan het eind van de basisschool op reken gebied moet kennen en kunnen vind je hier. Je kunt hier eenvoudig je rekenvaardigheid oefenen.

Deze oefeningen zijn geschikt voor leerlingen van de basisschool en ook voor leerkrachten die hun rekenvaardigheid willen trainen.