STAAT JOUW VRAAG HIER NIET BIJ? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Algemene vragen

Wat is de opzegtermijn?

Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij adviseren wel om jouw kind minimaal 2 maanden te laten oefenen. Zo heeft jouw kind tijd om te wennen en beter te worden in rekenen!

Wat betekent 'eindeloos oefenen?'

Wij hebben onze rekentool zodanig ontwikkeld dat die eindeloos sommen kan genereren. Dus in plaats van dat jouw kind een maximaal aantal verschillende sommen maakt, krijgt die telkens een nieuwe som (met nieuwe getallen).

Daardoor leert jouw kind geen 'trucje' om de som op te lossen. Er moet namelijk écht gerekend worden als de getallen telkens veranderen. Zo leert jouw kind goed rekenen!

Over onze abonnementen

Wat krijgt mijn kind bij het abonnement 'Rekenstart' ?

Bij dit abonnement krijgt jouw kind toegang tot de online rekentool. Hier staan alle reken onderwerpen die jouw kind ook leert op school zodat het oefenen naadloos aansluit.

Met het Rekenstart abonnement kan jouw kind eindeloos oefenen met rekenen, in eigen tempo!

Wat krijgt mijn kind bij het abonnement 'Rekenster' ?

Bij dit abonnement krijgt jouw kind niet alleen toegang tot de rekentool, maar ook nog 2x per week een meting! Uit ervaring blijkt dat dit hen enorm motiveert om te blijven oefenen.

Meer weten? Boek een gratis proefles en stel al je vragen!

Wat krijgt mijn kind bij het abonnement 'Rekenheld' ?

Bij dit abonnement krijgt jouw kind niet alleen toegang tot de rekentool en twee per week een meting, maar ook nog 30 minuten per week een coachingsessie met een van onze leerkrachten! Wij helpen bij plannen en bieden coaching en uitleg om snel en goed te leren rekenen.

Meer weten? Boek een gratis proefles en stel al je vragen!